Apartmani

 

Apartman u centru kod crkve u prelepom delu Zlatibora okružen borovima udaljen 150 metara od jezera i trga, moderno opremljen. Ulica Svetogorska br 11, iznad restorana „Leskovac“. Na raspolaganju je i terasa kablovska televizija internet i parking mesto, za dve do četiri osobe .

Apartman centar

 

Dvokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Kuhinja je opremljena svim neophodnim aparatima i posuđem. Kupatila su sa tuš kabinom. Apartmani poseduju WIFI internet, direktnu telefonsku liniju, LED TV, satelitski program, DVD, centralno grejanje, parking sa 24 časovnim pristupom.

Dvokrevetni apartman 135

Trokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i dvorišne terase. Kuhinje su opremljene svim neophodnim aparatima i posuđem. Kupatila su sa tuš kabinom. Apartmani poseduju WIFI internet, direktnu telefonsku liniju, LED TV, satelitski program, DVD, centralno grejanje, parking sa 24 časovnim pristupom. Pogodni su za invalide.

Trokrevetni apartman 113

Trokrevetni apartman 112

 

Petokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Kuhinja je opremljena svim neophodnim aparatima i posuđem. Kupatila su sa tuš kabinom. Apartmani poseduju WIFI internet, direktnu telefonsku liniju, LED TV, satelitski program, DVD, centralno grejanje, parking sa 24 časovnim pristupom.

Petokrevetni apartman 132

 

Petokrevetni apartman 133

Petokrevetni apartman 134