Apartmani

Dvokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Kuhinja je opremljena svim neophodnim aparatima i posuđem. Kupatila su sa tuš kabinom. Apartmani poseduju WIFI internet, direktnu telefonsku liniju, LED TV, satelitski program, DVD, centralno grejanje, parking sa 24 časovnim pristupom.

Dvokrevetni apartman 135

Trokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i dvorišne terase. Kuhinje su opremljene svim neophodnim aparatima i posuđem. Kupatila su sa tuš kabinom. Apartmani poseduju WIFI internet, direktnu telefonsku liniju, LED TV, satelitski program, DVD, centralno grejanje, parking sa 24 časovnim pristupom. Pogodni su za invalide.

Trokrevetni apartman 113

Trokrevetni apartman 112

Petokrevetni apartmani se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Kuhinja je opremljena svim neophodnim aparatima i posuđem. Kupatila su sa tuš kabinom. Apartmani poseduju WIFI internet, direktnu telefonsku liniju, LED TV, satelitski program, DVD, centralno grejanje, parking sa 24 časovnim pristupom.

Petokrevetni apartman 132

 

Petokrevetni apartman 133

Petokrevetni apartman 134